Absorbante intime de contrabanda


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a fost prins joi seară, în jurul orei 20.00, de către poliţişti chiar cu câţiva metri înainte de a ajunge cu marfa de contrabandă în Bazarul Suceava.

Conform datelor puse la dispoziţie de către IPJ Suceava prin intermediul unui comunicat de presă remis redacţiei noastre, „cadrele Serviciului investigarea fraudelor au oprit pentru control, în apropierea bazarului, o autoutilitara condusă în interiorul căreia a fost identificată cantitatea de 1.536 pachete absorbante intime pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative”.

În urma verificărilor, şoferul autovehiculului a fost condus la sediul poliţiei, unde a primit o amendă de 1.500 de lei, iar întreaga cantitate de absorbante i-a fost confiscată.

Reamintim că acesta este al doilea caz în decurs de doar o săptămână în care organele de control descoperă traficanţi cu astfel de mărfuri, după ce în urmă cu aproximativ şapte zile, două persoane având cetăţenie ucraineană au fost prinşi cu peste 38.000 de bucăţi de tampoane intime pe care doreau să le vândă în judeţul Suceava.


Intră acum și în grupul de