La Vama, nu descopereau furtul daca nu le functionau becurile


Intră acum și în grupul de

Un furt puţin mai ciudat a fost descoperit pe parcursul zilei de luni la o societate din localitatea Vama, judeţul Suceava, după ce angajaţii au observat că becurile unităţii nu mai funcţionează.

Poliţia municipiului Cîmpulung Moldovenesc a fost sesizată de către angajaţi după ce au venit la muncă şi dorind să pornească lucrul au observat că nici becurile şi nici vreun aparat electric nu funcţiona. Încercând să remedieze ceea ce credeau că este o defecţiune electrică au descoperit că în punctul de alimentare aflat în incinta unei alte firme, persoane necunoscute, prin ruperea sistemului de închidere a uşii de acces au sustras mai multe componente electrice.

„Cu ocazia cercetării la faţa locului, s-a stabilit că după ruperea lacătului, persoane necunoscute au furat plăcile de contact de la 2 celule de alimentare, ce nu erau sub tensiune, iar când s-a încercat deschiderea unei celule sub tensiune, s-a produs un scurt circuit, care a întrerupt alimentarea cu energie electrică a două societăţi comerciale” ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Urmare a investigațiilor efectuate de poliţişti, la depozitul de colectare fier vechi din oraşul Frasin, judeţul Suceava, a fost identificată o placă de contact a unei celule electrice şi s-a stabilit că aceasta a fost predată de două persoane de sex masculin de 32, respectiv 47 de ani, ambele din oraşul Frasin.

La ora actuală poliţiştii derulează activităţi specifice pentru prinderea persoanelor suspecte şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de