Hotii de lantisoare au facut deja primele victime printre femeile in varsta din Suceava


Intră acum și în grupul de

Odată cu venirea anotimpului cald şi implicit purtarea unei ţinute mai lejere au reapărut hoţii de lănţişoare de la gâtul femeilor.

Până la ora actuală Poliţia municipiului Suceava se confruntă cu două cazuri asemănătoare în decurs de doar câteva zile. Hoţii, rămaşi deocamdată necunoscuţi îşi aleg victimele din rândul femeilor mai în vârstă care nu se pot apăra şi nici nu au posibilitatea să fugă după autori, smulgând bijuteriile de la gâtul acestora după care dispar în cea mai m are viteză.

Ultimul incident de acest fel a fost semnalat luni în jurul prânzului pe strada Republicii din municipiul reşedinţă de judeţ.

Aici o persoană de sex feminin în vârstă de 69 de ani a fost atacată chiar în scara blocului unde locuieşte. Victima s-a trezit faţă în faţă cu un tânăr necunoscut care i-a smuls lănţişorul de aur de la gât, în valoare de circa 1.700 de lei după care a dispărut înainte ca femeia să poată striga după ajutor.

Un alt caz a fost sesizat poliţiştilor pa parcursul weekend-ului când o situaţie asemănătoare s-a petrecut pe strada Mărăşeşti. O persoană de sex feminin de 77 de ani a rămas fără lanţişorul cu medalion şi cruciuliţă în timp ce se întorcea către casă.

Poliţiştii încearcă acum să identifice autorii.


Intră acum și în grupul de