Nesperat! La Suceava lucrarile ISPA se apropie de final (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În momentul în care puţini locuitori ai municipiului reşedinţă de judeţ credeau că vor mai auzi vreodată şi de veşti bune în ce priveşte derularea lucrărilor de reabilitare a sistemului de apă şi canal din cadrul proiectului ISPA, iată că se poate vorbi de orizonturi pozitive.

Pe parcursul zilei de marţi, după comandamentul organizat de conducerea municipalităţii Suceava, cu reprezentanţii societăţilor de construcţii angrenate în executarea lucrărilor, edilul şef al oraşului, Ion Lungu, a venit în sfârşit cu veşti bune.

Conform afirmaţiilor făcute de primar proiectul se apropie de final iar din cele 23 de străzi pe care se mai intervenea la începutul acestui an, au mai rămas doar şapte unde se mai lucrează iar pe parcurusl lunii iunie se vor închide toate şantierele.

„Numărul strazilor care trebuie aduse la starea iniţială după finalizarea şantierelor a scăzut acum la doar şapte. E adevărat că s-a reuşit acest lucru cu mult scandal dar sper ca într-o săptămână să constatăm că s-a terminat această fază” a declarat Ion Lungu.

În momentul de faţă se acordă o atenţie deosebită străzilor Aurel Vlaicu, Petru Rareş şi Aleii Lalelelor dar şi pentru Calea Unirii.

Mai mult, până la finele lunii iunie se are în vedere şi executarea probelor pentru rezervoarele de apă din Sfântu Ilie, zona Zamca 2 şi Berchişeşti unde conform conducerii administraţiei locale sucevene lucrările sunt „cât de cât” în grafic.


Intră acum și în grupul de