Viceprimarul Lucian Harșovschi, mesaj tranșant către suceveni: Îți dorești să se schimbe ceva? Îți dorești să schimbi ceva? Implică-te!


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a transmis, luni, un mesaj tranșant către suceveni, în care îi îndeamnă să se implice dacă doresc schimbări în bine.

Lucian Harșovschi care a participat la ședințe ale asociațiilor de proprietari a constatat că participarea sucevenilor este redusă și implicarea acestora la fel și îi îndeamnă să participe la adunările generale ale asociațiilor de proprietari.

„Îți dorești să se schimbe ceva? Îți dorești să schimbi ceva?  Poți să o faci! Implică-te!”, a transmis Lucian Harșovschi.

El a reamintit că până în data de 31 martie se mai organizează Adunările Generale ale Asociațiilor de Proprietari unde sucevenii pot participa și pot lua atitudine.

„Poți să fii ales, poți să alegi și poți să dezbați problemele care țin de scara blocului. Doar împreună putem schimba ceva”, a spus viceprimarul.

El a arătat că prezența la adunările generale este în medie de 10 la sută și îi invită pe suceveni să participe pentru a discuta problemele asociațiilor de proprietari și să fie luate deciziile care contează pentru fiecare sucevean în parte.


Intră acum și în grupul de