Lucian Harșovschi și-a anunțat colegii că intră în cursa internă pentru a fi desemnat candidatul PNL la funcția de primar al Sucevei


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi și-a anunțat, luni, colegii de partid că s-a înscris în competiția internă pentru a fi candidatul PNL pentru funcția de primar al Sucevei.

Potrivit unor surse din PNL, Lucian Harșovschi a transmis un mesaj intern anunțând că vrea să fie candidatul partidului la funcția de primar.

„Stimate coleg,

Te anunț că m-am înscris în cursa internă, pentru a candida din partea PNL, pentru funcția de primar al Sucevei. Facem parte dintr-un partid democratic și orice competiție poate să ducă la idei și soluții pentru municipiul nostru. Nu candidez împotriva cuiva, ci doar pentru că este nevoie de mai multă determinare și de un nou suflu, de un viitor mai bun pentru copiii noștri. Te aștept alături de mine în această nouă etapă.

Cu prietenie,

Lucian Harșovschi”, este mesajul transmis de viceprimarul liberal sucevean.

Contactat telefonic, Lucian Harșovschi a evitat să comenteze.

„E o competiție internă. Deocamdată stau de vorbă cu colegii din partid și urmează să fac ulterior un anunț”, a spus Lucian Harșovschi.

Primarul Ion Lungu a declarat săptămâna trecută că a fost desemnat de PNL prin mai multe decizii candidat al partidului pentru funcția de primar.

„Eu am fost votat de două ori candidat, odată în Biroul Județean și odată în Comitetul Director ca fiind candidat la Primăria Suceava la alegerile locale din 2024 din partea PNL. La fel, la nivel național, s-a votat o decizie care spune că toți primarii în funcție mai candidează încă odată”, a spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de