Gheorghe Flutur este încrezător că anul acesta vor începe lucrările la primele autostrăzi din județul Suceava, A 7 și Autostrada Nordului


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și-a exprimat, luni, încrederea că anul acesta vor fi desemnate firmele care vor începe lucrările la autostrăzile din județul Suceava.

„Din aproape în aproape proiectul Autostrăzii A7 Pașcani – Suceava – Siret prinde contur. Consiliului Interministerial s-a întâlnit astăzi și a dat aviz pozitiv proiectului de autostradă Pașcani – Suceava. Urmează de astăzi să fie pus pe site-ul Ministerul Transporturilor și Infrastructurii timp de 10 zile pentru transparență decizională”, a spus Flutur.

El a arătat că ulterior, în ședința de Guvern se vor aproba indicatorii tehnico – economici și a estimat că această decizie ar putea fi luată la sfârșitul lunii martie- începutul lunii aprilie,  iar apoi Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR) poate scoate la licitație proiectarea tehnică și execuția.

Președintele Gheorghe Flutur a reamintit că tot în transparență decizională este afișată și documentația pentru Autostrada Nordului, varianta Ocolitoare Gura Humorului.

„Sunt șanse reale ca în acest an să aflăm câștigătorii licitațiilor pentru a începe în sfârșit lucrările la primele autostrăzi din județul Suceava”, a concluzionat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de