Detaliile accidentului cu trei mașini din Rădăuți: O șoferiță a ieșit cu mașina din curte fără să se asigure


Intră acum și în grupul de

Două femei au fost rănite ușor, duminică după amiaza, la Rădăuți, într-un accident în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit primelor date din anchetă, duminică, în jurul orelor 13.39, un tânăr de 22 de ani din Horodnic de Sus a condus un autoturism VW Passat pe str. Calea Bucovinei din Rădăuți având direcția de deplasare spre Bădeuți.

Când a ajuns în dreptul unui imobilul ce se afla pe partea dreaptă, din curtea imobilui a ieșit un autoturism Opel Astra, condus de o femeie care a efectuat virajul la dreapta fără a acorda prioritate autoturismului marca VW Passat care circula regulamentar. În urma coliziunii autoturismul marca Opel Astra a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un autoturism VW Golf condus de un localnic.

În urma impactului, conducătoarea autoturismului Opel Astra cât și pasagera din dreapta față au suferit leziuni ușoare și au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți.

Toți conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilometru rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul fiecăruia, apoi i s-a recoltat câte o probă biologică de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de