Amenzi aplicate la Mălini pentru disconfortul creat de zgomotul produs de activități de tăiere și rindeluire a lemnului și de modul de gestionare a deșeurilor


Intră acum și în grupul de

Autoritățile de mediu din județul Suceava au fost nevoite să intervină în urma unei petiții înregistrate la nivelul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Suceava, care semnala disconfortul creat vecinătăților de modul necorespunzător de gestionare a deșeurilor și zgomotul produs de activitățile de tăiere și rindeluire a lemnului desfășurate de operatori locali din comuna Mălini.

În urma verificărilor efectuate de către comisarii din cadrul G.N.M.-C.J. Suceava, au fost constatate multiple neconformități în funcționarea acestor societăți. Ca urmare, au fost aplicate 3 sanctiuni contravenționale în valoare totală de 27.500 de lei, în conformitate cu legislația în vigoare.

Mai mult decât atât, au fost dispuse măsuri cu termene ferme de realizare, menite să asigure respectarea normelor de mediu și să reducă impactul negativ asupra comunității locale.


Intră acum și în grupul de