Nicolae Troașe, reales președinte al Camerei de Comerț și Industrie Suceava


Intră acum și în grupul de

Adunarea Generală a Membrilor la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava s-a întrunit, joi, și a ales noul Colegiu de Conducere, Nicolae Troașe fiind reales președinte al CCI Suceava.

Adunarea Generală a fost convocată conform statutului, iar Camera a înregistrat un număr total de 232 de membri cu drept de vot la data convocării.

În cadrul ședinței, a fost prezentat și aprobat Raportul de Activitate al Președintelui Camerei de Comerț și Industrie Suceava pentru mandatul 2019 – 2023. Adunarea a continuat cu analiza activităților desfășurate până în prezent, a rezultatelor instituției, inclusiv derularea a patru proiecte cu finanțare europeană în care Camera de Comerț și Industrie Suceava este beneficiar sau partener.

S-a evidențiat preocuparea pentru implementarea de proiecte cu finanțare europeană care să aibă beneficii directe pentru firmele sucevene, în special în domeniile eligibile ale acestei instituții, cum ar fi formarea profesională, stagii de practică pentru studenți și masteranzi în cadrul companiilor, finanțări directe pentru start-up-uri, dar și activități curente de consultanță și asistență dedicate exclusiv antreprenorilor.

Adunarea Generală a procedat, prin vot, la alegerea unui nou Colegiu de Conducere pentru un mandat de patru ani. Structura colegiului de conducere al CCI Suceava cuprinde 25 dintre cele mai reprezentative firme din domeniile de activitate relevante ale județului Suceava, respectiv industrie, construcții, comerț și servicii, acestea reprezentând peste 7% din cifra totală de afaceri a județului.

Conform votului exprimat, Nicolae Troașe, acționar principal al grupului de firme Calcarul S.A., a fost reales în funcția de președinte al Camerei de Comerț și Industrie Suceava. Potrivit statutului, cei patru vicepreședinți ai Camerei de Comerț și Industrie Suceava au fost aleși prin vot de către noul Colegiu de Conducere, fiind vorba de Robert – Mihai Croitor, Mihai Cernișov, Ștefan Groza și Vasile Armenean.

Echipa de conducere a Camerei de Comerț și Industrie Suceava a adresat mulțumiri tuturor membrilor prezenți la ședință pentru fidelitate și i-a felicitat pentru contribuția adusă la dezvoltarea economică a județului.

Ei și-au exprimat încrederea că vor rămâne principala organizație reprezentativă a mediului de afaceri din județul Suceava și că împreună vor identifica și dezvolta proiecte comune în sprijinul comunității de afaceri.


Intră acum și în grupul de