I s-a furat masina chiar de sub nas


Intră acum și în grupul de

O tânără de 18 ani din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, a rămas fără maşina proprietate persoanală pe care tocmai a cumpărat-o după ce practic l-a invitat pe hoţ să i-o fure lăsând-o deschisa si cu cheile în contact.

Incidentul s-a petrecut joi seară în jurul orelor 20:30 când tânăra s-a deplasat pe raza localităţii până la un chioşc de flori, pe care îl deţine, pe b-dul Revoluţiei, pentru a-l închide. Ajunsă aici, fata a coborât din autoturism dar a lăsat maşina deschisă şi cu cheile în contact.

Conform declaraţiilor date poliţiştilor “în timp ce se afla în chioşc, fata a auzit zgomot de autoturism care demarează în trombă şi când a privit spre locul unde a lăsat parcată maşina a observat că aceasta se deplasa pe b-dul Revoluţiei”.

Din cercetările efectuate de organele de ordine a rezultat că autoturismul a fost cumpărat de către victimă, cu puţin timp în urmă, cu suma de 3.000 euro de la o altă persoană, din municipiul Fălticeni, fără a perfecta însă actele de vânzare – cumpărare.

Imediat poliţiştii au stabilit şi autorul furtului fiind vorba de un minor, de 17 ani, din localitate, care a mai fost cercetat şi arestat pentru infracţiuni de furt de autoturism şi faţă de care Judecătoria Fălticeni a dispus măsura obligării de a nu depăşi limita teritorială a judeţului.

“În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat” ne-a mai declarat insp.princ. Gabriel Panţiru din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de