Flutur pune biciul pe PDL-istii care nu performeaza (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul organizaţiei judeţene Suceava a PDL, Gheorghe Flutur s-a declarat nemulţumit de modul cum performează o serie de organizaţii judeţene ale partidului, şi în calitatea sa de prim-vicepreşedinte al PDL, la nivel naţional a anuţat că va cere reoganizarea activităţii la partid pe criterii de performanţă foarte bine stabilite.

Gheorghe Flutur a declarat, vineri, că va organiza activitatea partidului astfel încât acesta, după ce vor fi implementate metodele sale de lucru, să revină la scorul electoral de 35 %.

Flutur a spus într-o conferinţă de presă că, în momentul de faţă se face şi un inventar cu situaţia persoanelor pe care PDL le susţine în funcţii atât la nivel judeţean cât şi la nivel central, iar împreună cu mai mulţi membri din BPN, lucrează la stabilirea criteriilor pentru evaluarea performanţelor persoanelor susţinute de PDL.
El a mai arătat că această evaluare a persoanelor cu funcţii de conducere face parte din strategia de recredibilizare a PDL, evitând să se pronunţe asupra performanţelor vreunui membru al partidului.

Liderul PDL a mai spus că în cadrul programului de recredibilizare a cerut BPN aprobarea unei strategii de planificare a activităţilor partidului. El a precizat că o asemenea măsură organizatorică a pus-o în practică atunci când era vicepreşedinte al PNL şi a dus acest partid de la 7 procente, la peste 20 % în opţiunile de vot.

„Cred că se poate să ducem acum PDL de la 21 la 35 %”, a mai spus prim-vicepreşedintele PDL, adăugând că vor fi programate acţiuni ale membrilor PDL de la aleşi locali, primari şi parlamentari, dar şi prin crearea de evenimente specifice unui partid aflat la guvernare.

Gheorghe Flutur a mai spus la final că printre acţiunile vizate sunt cele prin care sunt explicate populaţiei măsurile adoptate de Guvern, preluarea problemelor populaţiei şi promovarea unor iniţiative care apoi să fie implementate şi monitorizate, subliniind că „dacă nu programezi şi nu măsori, nu ai eficienţă”.


Intră acum și în grupul de