Inca putin si-i furau si caramizile din pereti

Un bărbat de 57 de ani din localitatea Şcheia , judeţul Suceava, a rămas aproape fără nimic din ce a construit într-o casă după ce hoţii au furat în linişte tot ce au gasit prin curte şi în clădire timp de aproape două luni.

Necazul abătut pe capul omului a fost observat de proprietar deabia pe parcursul zilei de joi când a trecut pe la şantier să vadă ce mai este, doar că nu mai era nimic.
Imediat omul a cerut ajutorul poliţiştilor care au demarat cercetările.

În urma primelor verificări efectuate la faţa locului s-a constatat faptul că locuinţa părţii vătămate este în construcţie, fără a avea montate geamuri sau uşi iar din declaraţiile victimei a rezultat faptul că la sfârşitul lunii aprilie 2011 din garajul imobilului i-au fost sustrase 20 baxuri polistiren şi 26 baxuri vată bazaltică.

Totodată la începutul lunii mai 2011 din imobil, persoane rămase până în acest moment necunoscute, au sustras aproximativ 25 m ţeavă cupru iar în perioada 23-26.05.2011 din locuinţă s-au furat aproximativ 50 m ţeavă cupru cu diametrul de 1,5 cm având izolaţie de culoare albastră, ţeavă care făcea parte din instalaţia termică.

Valoarea totală prejudiciului se ridică la suma de aproximativ 3.500 lei.