Acasă Actualitate Inca putin si-i furau si caramizile din pereti

Inca putin si-i furau si caramizile din pereti


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 57 de ani din localitatea Şcheia , judeţul Suceava, a rămas aproape fără nimic din ce a construit într-o casă după ce hoţii au furat în linişte tot ce au gasit prin curte şi în clădire timp de aproape două luni.

Necazul abătut pe capul omului a fost observat de proprietar deabia pe parcursul zilei de joi când a trecut pe la şantier să vadă ce mai este, doar că nu mai era nimic.
Imediat omul a cerut ajutorul poliţiştilor care au demarat cercetările.



În urma primelor verificări efectuate la faţa locului s-a constatat faptul că locuinţa părţii vătămate este în construcţie, fără a avea montate geamuri sau uşi iar din declaraţiile victimei a rezultat faptul că la sfârşitul lunii aprilie 2011 din garajul imobilului i-au fost sustrase 20 baxuri polistiren şi 26 baxuri vată bazaltică.

Totodată la începutul lunii mai 2011 din imobil, persoane rămase până în acest moment necunoscute, au sustras aproximativ 25 m ţeavă cupru iar în perioada 23-26.05.2011 din locuinţă s-au furat aproximativ 50 m ţeavă cupru cu diametrul de 1,5 cm având izolaţie de culoare albastră, ţeavă care făcea parte din instalaţia termică.

Valoarea totală prejudiciului se ridică la suma de aproximativ 3.500 lei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version