Flutur este convins ca proiectele realizate cu bani europeni in judet sunt bine facute (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Implementarea proiectelor judeţene in conformitate cu obiectivele propuse şi cu respectarea legii a devenit o prioritate pentru Consiliul Judeţean Suceava. Şeful executivului judeţean sucevean, Gheorghe Flutur a anunţat vineri în timpul şedinţei ordinare a deliberativului judeţean că nu au fost constatate deficienţe la nici un proiect european derulat prin CJ menţionând că implementarea acestora este verificată regulat de mai multe comisii.

Răspunzând unei întrebări a consilierului judeţean liberal Brânduşel Nichitean, privind derularea unor proiecte de construcţii de drumuri prin POR, Gheorghe Flutur a spus că nu au fost înregistrate nici un fel de depăşiri de costuri pe proiectele finanţate prin POR, deşi sunt voci politice din opoziţie care spun acest lucru. „Cu proiectele europene nu m-am jucat niciodată”, a ţinut să menţioneze Flutur care a mai subliniat că toate proiectele europene derulate în judeţ sunt verificate foarte atent şi că vin chiar comisii care verifică încrucişat modul de implementare al acestora.

El a mai arătat că, într-un caz, comisia a verificat, dând zăpada la o parte, dacă într-o anumită zonă fusese pus gazon.
Gheorghe Flutur a declarat presei la finele şedinţei de CJ că prin numirea unui administrator public al judeţului a fost introdus astfel un filtru în plus pentru corectitudinea folosirii fondurilor europene. „Numărul de proiecte creşte şi trebuie să fim atenţi. Nu am avut nici un fel de incidente”, a spus preşedintele CJ Suceava care a adăugat că pentru buna derulare a acestor proiecte este important că are o echipă care lucrează corect.


Intră acum și în grupul de