Un bărbat a fost omorât, iar altul rănit, la Boroaia, după ce au fost loviți cu o bară metalică într-un conflict cu un tânăr


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 43 de ani a fost lovit mortal cu o bară metalică, iar un alt bărbat de 52 de ani a fost rănit de un consătean pe fondul unui conflict.

Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor, s-a stabilit că sâmbătă seara,  în jurul orelor 19:00 doi tineri, de 21 de ani, Bogdan V. și cumnatul lui, Neculai R. au mers cu căruțele la un bar de pe raza localităţii Bărăşti din comuna Boroaia unde au consumat bauturi alcoolice, respectiv bere, şi au cumpărat produse alimentare.

 În jurul orelor 20:30, în timp ce se aflau pe terasa localului, cei doi cumnați au avut un conflict spontan cu doi localnici, un bărbat de 52 de ani și un altul de 43 de ani.

Din anchetă a reieșit că cei patru se cunoșteau, iar scandalul a fost provocat de bărbatul de 52 de ani,  cu menţiunea că toţi cei patru se aflau sub influenţa băturilor alcoolice.

Astfel, bărbatul de 52 de ani l-ar fi lovit pe unul din cei doi tineri cu pumnul iar cei doi tineri au fugit din local spre căruțe, dar au fost urmăriți de bărbații de 52 și 43 de ani care au alergat după cei doi, circa 100 metri, iar la un moment dat Bogdan V. le-a aplicat celor doi bărbaţi mai multe lovituri cu o bară metalică, după care şi-a luat căruța şi a plecat în grabă de la locul comiterii faptei. În urma  agresiunii a rezultat decesul bărbatului de 43 de ani și rănirea celui de 52 de ani.

Tânărul de 21 de ani este acuzat de omor și tentativă la omor și a fost depistat de polițiști pe raza unei localități învecinate și reținut în arestul Poliției Județene Suceava.

Cercetările în cauză sunt continuate de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, urmând ca inculpatul să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de