La 21 de ani, doi tineri au deja cumul de infracţiuni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din comuna suceveană Frătăuţii Vechi şi altul din Republica Moldova sunt cercetaţi penal pentru mai multe infracţiuni după ce, sâmbătă seara, aflându-se sub serioasa influenţă a alcoolului, au furat maşina unui locuitor al oraşului Rădăuţi şi apoi au plecat la o discotecă din satul Frătăuţi, conducând pe rând autoturismul deşi nici unul dintre ei nu are permis de conducere.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, sâmbătă seara în jurul orei 22.00, Vasile D. (29 ani) din Rădăuţi, a reclamat la Poliţie că i-a fost furată maşina care fusese parcată în faţa unui bar din municipiu.

În urma măsurilor întreprinse de poliţişti, în jurul orei 23.00, o patrulă intra-comunală de la posturilor de poliţie Frătăuţii Noi şi Frătăuţii Vechi, au oprit pe DN 178 C, autoturismul reclamat furat, care era condus de Vasile G. (21 ani) din comuna Frătăuţii Vechi, iar în autoturism se mai afla Iurie B. (21 ani) din Republica Moldova.

Organele de anchetă au stabilit că Iurie B. a furat maşina cu care a mers apoi în Frătăuţii Vechi unde s-a întâlnit cu Vasile G., ambii plecând spre discoteca din localitate, ca să impresioneze lumea.

Poliţiştii au mai constatat că cei doi au condus autoturismul furat fără să deţină permis de conducere, dar şi sub influenţa alcoolului.
Fiind testaţi cu aparatul etilotest, Vasile G. avea 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar Iurie B. 0,51 mg/l.

Iurie B. este acum urmărit penal pentru furt, de folosinţă a unui autovehicul, furt al unor documente de identitate, încredinţare cu ştiinţă spre conducere a unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere, conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, iar Vasile G. pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.


Intră acum și în grupul de