A sustras masina sotiei si a abandonat-o intr-o parcare


Intră acum și în grupul de

O femeie din comuna suceveană Vicovu de Jos a reclamat, luni, la postul de Poliţie din localitate că în timp ce se afla într-o vizită, persoane necunoscute i-au sustras maşina. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, din cercetări, s-a stabilit că victima, C. Ileana, de 34 ani, a parcat autoturismul pe strada George Călinescu, l-a închis, după care s-a deplasat la o rudă. După aproximativ 10 minute, întorcându-se în locul unde parcase autoturismul, a constatat faptul că acesta lipsește. În urma activităților întreprinse de poliţişti, autoturismul a fost identificat în parcarea unui magazin.

Cu ocazia audierii părţii vătămate, aceasta a declarat faptul că este în divorț cu soţul ei, C. Gheorghe, de 42 ani, iar după ce a sunat la „S.N.U.A.U. 112” anunțând furtul autoturismului, a discutat cu vecinii rudei la care s-a deplasat aceasta, stabilind faptul că autoturismul a fost sustras de către soțul acesteia, prin folosirea celeilalte chei.

Fiind audiat de poliţişti, C. Gheorghe a declarat că în 30.05.2011, în timp ce se afla la un prieten de al său, pe strada George Călinescu, a observat-o pe soția sa conducând autoturismul și știind că aceasta se va deplasa la o rudă, a deschis autoturismul cu cheia de rezervă s-a urcat la volan şi s-a deplasat pe străzi lăturalnice, aproximativ 1 km, până în central orașului Vicovu de Sus, unde a lăsat autoturismul într-o parcare. “Fiind verificat în baza de date, s-a stabilit că C. Gheorghe nu figurează ca posesor de permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de < furt > şi < conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere >”, mai informează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de