Ziua Poliției Române sărbătorită la Suceava cu tort la aniversarea unui viitor polițist


Intră acum și în grupul de

Întâmplător sau nu, aniversarea a 202 ani de la atestarea Poliției Române coincide cu ziua de naștere a lui Tudor, un copil cu rezultate foarte bune la învățătură, fără absențe și al cărui vis este să devină polițist.

Un copil deopotrivă deosebit prin rezultatele sale școlare și disciplină, dar și prin pasiunea față de tot ceea ce înseamnă ,,Poliție” și dreptate. Filonul valorilor sociale trebuie standardizat și promovat intens, iar în zi de sărbătoare, de Ziua Poliției Române și de Buna Vestire, dar și în momentul aniversar al lui Tudor, polițiștii i-au organizat un moment pe care nu-l va uita prea curând.

După ce au cântat un bine-meritat ,,La Mulți Ani!”, polițiștii suceveni i-au oferit lui Tudor un tort cu însemne stilizate ale poliției. A fost un moment care a scăpat puțin de sub control, pentru că nu s-a ținut cont de dorința sa de a împărtăși bucuria aniversării cu ceilalți copii prezenți și cu familia. Cu toții au putut, însă, să se bucure de micile surprize pregătite de polițiști și de tortul aniversar.

Motocicleta de poliție și vedeta polițiștilor rutieri, autospeciala BMW, au mutat polul de interes din curtea casei sărbătoritului și au adus bucurie celor mici. Părinții au fost încântați că hărmălaia a fost preluată de polițiști, care s-au ridicat la înălțime și au intrat în jocul dezinvolt al copiilor.

A fost un moment frumos, în care s-au unit aniversarea a 202 ani de evoluție instituțională cu sărbătoarea zilei de naștere a unui tânăr ce reprezintă viitorul Poliției Române, arată Poliția Județeană Suceava.


Intră acum și în grupul de