Detaliile accidentului mortal din Brăiești: Șoferul unui autoturism a întors pe marcajul continuu fiind lovit de un autocamion


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 65 de ani din Brăiești a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier.

Potrivit anchetei polițiștilor, luni, în jurul orei 10.09, personalul de serviciu a fost sesizat prin 112 de un bărbat de 44 de ani din Bunești că a avut loc un accident rutier și o persoană este încarcerată.

La fața locului s-au deplasat  lucrătorii din cadrul S.P.R. 7 Mălini care au constatat că cele sesizate se confirmă. În accidentul rutier au fost implicate  o autoutilitară DAF condusă de apelantul la 112 și un autoturism FIAT  condus de un bărbat de 65 de ani din satul Brăiești.

În urma impactului a rezultat decesul șoferului de 65 de ani constatat de echipajul de la ambulanță prezent la fața locului.

Din verificări s-a constatat că șoferul ce conducea autoturismul Fiat din direcția Spătărești către Gura Humorului, a efectuat manevra de întoarcere în zona marcajului continuu, fiind lovit în partea laterală stânga a autoturismului de autocamionul Daf ce tracta semiremorca marca Mega condus regulamentar.

Șoferul camionului a fost testat cu etilotestul rezultatul fiind zero.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de