Lucrările la Sala de sport din Mitocu Dragomirnei, inaugurate de elevi și membri ai echipei de fotbal „Stejarii Dragomirnei”


Intră acum și în grupul de

Lucrările la sala de sport acoperită din comuna Mitocu Dragomirnei au început luni, iar proiectul urmează să fie finalizat în termen de zece luni.

Primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc, a declarat că lucrările la sala de sport acoperită din comună se derulează prin Compania Națională de Investiții.

El a recunoscut că a fost atipic și că și-a dorit ca aceste lucrări să fie începute de elevi ai Școlii Gimnaziale cu rezultate deosebite la competițiile sportive și de membri ai echipei de fotbal Stejarii Dragomirnei, echipă nou înființată și care, după turul campionatului se află pe locul 3 în Liga a V-a.

„Am dorit ca aceștia să inaugureze lucrările pentru că sala de sport este a lor, a tinerilor, a elevilor, a școlii și mi s-a părut corect și normal ca ei să deschidă aceste lucrări și nu primarul sau viceprimarul”, a spus Reziuc.

El a menționat că potrivit contractului, sala de sport ar urma să fie dată în folosință în termen de zece luni.

„Asta înseamnă că, dacă totul e bine, undeva în iarna viitoare, tinerii și cei doritori să desfășoare activități sportive o vor putea face în sala de sport”, a mai spus primarul.


Intră acum și în grupul de