Lucian Harșovschi s-a întâlnit cu reprezentanții cluburilor de fotbal pentru copii: Punem bazele unei echipe de fotbal pentru care orașul să vibreze atunci când va avea meciuri  


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi a avut, miercuri, o întâlnire cu reprezentanții cluburilor de fotbal pentru copii din municipiu pentru a vedea care sunt nevoile acestora și cum pot fi aceste cluburi sprijinite pentru a construi o echipă de fotbal a municipiului.

Harșovschi a spus că municipalitatea sprijină toate sporturile și, ca dovadă, a prezentat finanțările aprobate anul acesta în Consiliul Local pentru Clubul Sportiv Universitar – 4.000.000 lei și Clubul Sportiv Municipal – 480.000 lei (acesta include: rugby, tir cu arcul, volei, atletism, box, canotaj, lupte greco-romane și tir sportiv)

„Țin să precizez că sportul sucevean nu înseamnă doar fotbal, dar da, vom avea grijă și de acesta. Cu pași mici, dar siguri, vom face ca lucrurile să intre pe făgașul normal, iar astăzi facem primul pas”, a anunțat viceprimarul.

El s-a întâlnit miercuri cu reprezentanții mai multor cluburi sportive pentru copii, pentru a discuta, pentru a le asculta nevoile și împreună să putem contura un proiect cu folos pentru cei mici, pe termen lung, care să ducă Suceava mai sus de Liga a III-a.

„Astăzi am avut o întâlnire cu reprezentanții mai multor cluburi de fotbal pentru copii, pentru a vedea de ce au nevoie, cum putem ajuta, dar și cum putem colabora pentru ca cei mici să practice sportul pe care și-l doresc. Soluțiile trebuie să vină de la ei, întrucât ei știu cel mai bine de ce au nevoie, eu voi sprijini și voi fi alături de orice idee prin care copiii sunt încurajați să facă mișcare. Tot ei trebuie să pună bazele, cu sprijinul primăriei, unei echipe de fotbal pentru care orașul să vibreze atunci când vor avea meciuri acasă, în Campionat și nu numai”, a spus viceprimarul.

Pentru început, primăria le va pune la dispoziție stadionul atunci când vor avea competiții sau alte evenimente la care vor lua parte.

Mai mult, în ceea ce privește stadionul, el a solicitat efectuarea unei expertize, care să arate starea de fapt a tribunelor.


Intră acum și în grupul de