Timisean talharit in gara Veresti


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din comuna Giarmata, judeţul Timiş, stabilit fără forme legale în comuna Corni, judeţul Botoșani, a reclamat la Poliţie că, luni după-amiază, a fost tâlhărit în timp ce se afla într-o anexă dezafectată din apropierea gării CFR Vereşti.

Conform poliţiştilor, victima s-a deplasat în urmă cu două zile din localitatea Dolhasca, unde a locuit la o familie de evangheliști și a participat la o slujbă de evanghelizare până în 06.06.2011.

“În jurul orei 13.30, cel în cauză a ajuns în gara CFR Verești, iar în jurul orei 16.30 a fost acostat de un tânăr necunoscut, care i-a propus să meargă cu el să mănânce. Împreună s-au deplasat până într-o magazie situată în apropierea stației CFR, unde au stat de vorbă aproximativ 10 minute, fiind urmați de alți doi prieteni ai tânărului care l-a invitat să mănânce. Aceştia din urmă l-au amenințat cu acte de violenţă pentru a le da telefonul mobil ce-l avea asupra sa, motiv pentru care, de frică, le-a dat telefonul, iar tinerii au dispărut”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

În urma măsurilor operative întreprinse, suspecţii de comiterea faptei au fost identificaţi ca fiind I. Florin de 18 ani, S.C., de 14 ani şi M.P., de 13 ani, toţi din comuna Vereşti. “Bunurile au fost recuperate în totalitate şi restituite părţii vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „tâlhărie”, cercetările fiind continuate cu suspecţii în stare de libertate”, mai informează poliţiştii suceveni.


Intră acum și în grupul de