Prins de doua ori beat la volan, in doar trei zile


Intră acum și în grupul de

Un humorean în vârstă de 47 de ani s-a ales cu dosar penal după ce, beat fiind, s-a urcat la volan şi a acroşat un autocamion care staţiona. Mai mult, bărbatul nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, întrucât cu câteva zile înainte, aflându-se tot sub influenţa alcoolului, a fost implicat într-un alt accident rutier.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, R. Nicolae din oraşul Gura Humorului a sesizat, luni, în jurul orei 22.00, faptul că un autoturism i-a lovit autocamionul, care se afla parcat în fața blocului unde locuiește, iar conducătorul auto vinovat intenționează să părăsească locul faptei.

“În baza sesizării, un echipaj de poliţie rutieră s-a deplasat la faţa locului, unde în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că la volanul autoturismului în cauză s-a aflat în momentul producerii tamponării, B. Mugurel, de 47 ani, din oraşul Gura Humorului. Din cercetări s-a stabilit că, cel în cauză, în timp ce conducea autoturismul pe strada Vasile Alecsandri, a efectuat manevra de mers înapoi de pe aleea unui bloc, nu s-a asigurat corespunzător şi a acroșat cu partea din spate, autocamionul care staționa. B. Mugurel a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, unde, în prezenţa medicului de gardă şi a asistentei, cel în cauză a refuzat recoltarea probelor biologice”, precizează IPJ Suceava.

Sursa citată mai menţionează că în urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit că B. Mugurel nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, întrucât la 03.06.2011, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit ca avea o concentrație alcoolică de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fiind condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge, a refuzat recoltarea. În cauză s-a întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de