Gheorghe Flutur a mers cu bicicleta de la Consiliul Judetean pana la iesirea din Suceava spre Humor, pe un traseu de aprox. 10 km


Intră acum și în grupul de

Pentru a încuraja folosirea vehiculelor nepoluante, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, prim-vicepreşedinte al PDL, a parcurs miercuri după amiază distanţa dintre sediul Palatului Administrativ şi ieşirea din Suceava spre Humor, pe bicicletă.

Echipat sportiv şi cu cască de protecţie pe cap, şeful administraţiei judeţene a plecat cu bicicleta din faţa Palatului Administrativ şi a parcurs cei aproape zece kilometri până la ieşirea din municipiu pe E 576, în 20 de minute, fiind foarte atent la traficul aglomerat din oraş. După ce a parcurs acest traseu Flutur a spus că şi-a cumpărat, miercuri, o nouă bicicletă după ce „s-a molipsit” de la bicicliştii care au fost marţi în judeţ când au parcurs o etapă din Turul Ciclist al României. „E un hobby mai vechi, dar l-am abandonat şi efectul se vede deja, după burtă”, a spus preşedintele CJ Suceava.

El a adăugat că a fost primul test al acestei biciclete şi că îşi propune ca zilele următoare să parcurgă distanţa Gura Humorului, unde locuieşte, până în Suceava. „Este un semnal pentru a folosi mai mult mijloacele de transport nepoluante. Suceava este un oraş supraaglomerat cu maşini, poluat şi trebuie să încurajăm folosirea bicicletelor”, a spus Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a mai spus că în municipiul Suceava vor trebui amenajate mai multe piste pentru biciclete care să aibă şi o continuitate şi că este nevoie şi de o „anumită educaţie” pentru folosirea de cât mai mulţi a bicicletelor. „Eu am început şi îi invit şi pe alţii”, a mai spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de