S-a spanzurat dupa ce a facut un scandal monstruos


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 55 de ani din judeţul Suceava s-a spânzurat miercuri seară în grădina gospodăriei, după ce a făcut un scandal de proporţii în casă.

Doar poliţiştii din Dolhasca au fost în stare să aplaneze conflictul după ce au fost sesizaţi telefonic de o tânără de 18 ani. Aceasta a solicitat ajutorul organelor de ordine, după ce Vasile M. din localitatea Budeni, judeţul Suceava, aflat sub influenţa alcoolului, a sărit să o bată pe concubina sa care este şi mama tinerei.

Conform datelor obţinute de la IPJ Suceava, conflictul a continuat şi la sosirea echipajelor de ordine, victima continuând “să facă scandal şi în prezența polițiştilor și jandarmilor, să își amenințe concubina cu acte de violenţă și a început să se lovească cu capul de pământul din fața casei, în aceste condiţii luându-se măsura încătușării celui în cauză și conducerii la sediul poliției, unde a fost sancționat contravențional”.

Aceleaşi surse ne-au mai declarat că după vizita făcută la Poliţie M. Vasile a plecat spunând că se îndreaptă spre locuința mamei sale și nu va mai provoaca scandal, însă s-a deplasat la locuința concubinei unde a trecut la ameninţări cu moartea femeii ajutându-se şi de un cuţit.

Fiind solicitată din nou prezenţa organelor de ordine, la fața locului s-a deplasat echipajul mixt poliție-jandarmi, care l-a găsit pe M. Vasile spânzurat de creanga unui copac din spatele casei. „Celui în cauză i-a fost acordat primul ajutor și a fost sesizată ambulanța fiind efectuate manevre de resuscitare, fără rezultat, în final medicii constatând decesul”, mai precizează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de