ACET Suceava anunță că efectuează lucrări în localitatea Corni din orașul Liteni și nu va furniza apă potabilă de miercuri seara până joi seara


Intră acum și în grupul de

Operatorul regional de apă și canalizare ACET SA Suceava a anunțat, marți, că în vederea executării unor lucrări programate se va întrerupe funcționarea serviciului public de alimentare cu apă potabilă începând cu data de 10.04.2024 ora 18.00 până în data de 11.04.2024 ora 18.00 în localitatea Corni din orașul Liteni.

Potrivit sursei citate, la reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute și apa să fie utilizată doar în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

„Dacă situația persistă, sunați la Dispeceratul ACET S.A. Suceava, iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată”, mai arată ACET SA care își cere scuze pentru disconfortul creat și mulțumește abonaților pentru înțelegere.


Intră acum și în grupul de