ACS Atletic Bucovina Suceava cucerește podiumul la Campionatele Naționale de Karate pentru Copii


Intră acum și în grupul de

Sportivul Strut Matei de la Asociația Club Sportiv Atletic Bucovina Suceava a impresionat la Campionatele Naționale de Karate pentru Copii sub 13 ani desfășurate la Mediaș.

Competiția, la care au participat 667 de sportivi din 54 de cluburi din întreaga țară, s-a desfășurat timp de două zile în Sala Sporturilor „Octavian Șerban” din Mediaș, fiind organizată de Federația Română de Karate WUKF și Clubul Sportiv Ippon Mediaș.

Sub îndrumarea antrenorului Ovidiu Corduneanu, Strut Matei a urcat de două ori pe podium, obținând titlul mult dorit de Campion Național al României. Performanțele sale remarcabile au fost următoarele:

Locul 1 și medalia de aur la proba de KATA;

Locul 3 și medalia de bronz la proba de KUMITE, într-o grupă cu 23 de competitori.

„Da! Am reușit! Noi cei mici de la karate, noi cei puternici, noi cei care demonstrăm de fiecare dată că, indiferent de refuzurile primite, indiferent de răspunsurile pe care nu le primim, indiferent de obstacolele întâlnite, ieșim cu capul sus! Suceava are campion național la karate!” este mesajul mândru al clubului sucevean.

Performanța remarcabilă a lui Strut Matei evidențiază dedicarea și calitatea pregătirii din cadrul ACS Atletic Bucovina Suceava și consolidează prestigiul acestui club în lumea karate-ului național.


Intră acum și în grupul de