Sambata soferilor petrecareti. Vezi aici ce au patit conducatorii auto prinsi bauti la volan


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă noaptea, poliţiştii suceveni au ieşit în trafic şi bine au făcut pentru că mai mulţi posesori de carnete de conducere nu au înţeles că legea nu le permite să se urce la volan după ce au consumat băuturi alcoolice.

Astfel, conform informarii primite duminică de la purtătorul de cuvânt al IJP Suceava, inspectorul pincipal Gabriel Pantiru, nu mai puţin de 3 dosare penale au fost realizate sâmbătă noaptea pentru infracţiuni la regimul de circulaţie rutieră, două in Suceava şi unul la Gura Humorului, toate trei unor persoane surprinse băute la valon.

Conform informarii oficiale, la 10.06.2011, în jurul orei 23.40, o patrulă poliție-jandarmi procedat la oprirea în trafic, pe strada Vasile Bumbac din municipiul Suceava, a autoturismului condus de V.Nicolae de 43 ani, din comuna Udeşti. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

La data de 11.06.2011, în jurul orei 00.15, o patrulă din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, a procedat la oprirea în trafic, pe strada Mănăstirea Humorului din localitate, a autoturismului înmatriculat în străinătate, condus de C.Corneliu de 26 ani, din localitate. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Şi tot sâmbătă noaptea în jurul orei 01.00, o patrulă din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, a procedat la oprirea în trafic, pe strada Calea Unirii din localitate, a autoturismului condus de T.Dorel de 49 ani, din municipiul Fălticeni. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Pentru toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale care vor fi solutionate procedural.


Intră acum și în grupul de