VIDEO//Viceprimarul Lucian Harșovschi cere demisia conducerii ACET după ce avaria din apropierea Primăriei nu a fost soluționată prompt


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a declarat, sâmbătă seara, că este decis să ceară demisia conducerii ACET SA pentru lipsa de preocupare în ceea ce privește soluționarea avariilor după ce intervenția la o avarie din intersecția străzii Universității cu Bulevardul 1 Mai a fost făcută după multe insistențe și după ce asfaltul a fost afectat.

„Am semnalat problema personal vineri seară și nu s-a intervenit până astăzi, în condițiile în care responsabilii ACET au fost, s-au uitat și au plecat. Avariile sunt normale, acestea pot să apară oricând, pe neașteptate, dar modul de intervenție trebuie să fie prompt și o puteau face încă de aseară, întrucât valorile de trafic erau reduse și puteau facilita intervenția. Timp de 24 de ore nu s-a făcut nimic!”, a spus viceprimarul.

El a menționat că a discutat telefonic cu toată conducerea ACET și a solicitat o intervenție fermă și eficientă.

„Abia astăzi, după ce asfaltul s-a umflat în mai multe zone și a apărut o gaură destul de mare în asfalt s-au gândit să trimită echipele. În cazul în care, până mâine seară, nu se va rezolva problema, la 48 de ore de la semnalarea acesteia, voi solicita public demisia conducerii ACET pentru neimplicare”, a spus viceprimarul. 

El a reamintit că situația înregistrată acum vine după ce de nenumărate ori a semnalat celor de la ACET că gurile de scurgere sunt înfundate, atât pe axul principal, unde au fost lucrări de intervenție și s-a asfaltat total, dar și pe alte străzi unde nu s-a intervenit de mult timp.

„ACET-ul a fost nepăsător și nu și-a făcut datoria!”, a declarat Harșovschi.

El a menționat că după remedierea avariei, echipele primăriei sunt pregătite pentru a asfalta imediat, având în vedere că este vorba despre cel mai circulat bulevard din municipiul Suceava.


Intră acum și în grupul de