Traficul în zona Primăriei Suceava se desfășoară pe un fir. Viceprimarul Lucian Harșovschi speră ca ACET să remedieze avaria pentru ca de luni situația să revină la normal


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a ajuns din nou duminică dimineața în zona avariei de pe Bulevardul 1 Mai la intersecția cu strada Universității pentru a vedea stadiul intervenției.

Din discuțiile avute cu muncitorii prezenți la fața locului viceprimarul a aflat că situația ar fi fost generată în urmă cu mai mulți ani la lucrările de modernizare a termoficării care ar fi afectat conducta de canalizare.

Harșovschi a discutat cu cei prezenți și a constatat că avaria este la o adâncime mare și problema este destul de complexă.

El a spus că soluțiile trebuie să vină de la specialiștii ACET care însă nu au apărut la locul avariei, lăsând ca decizia privind modul de acțiune să fie luată de muncitorii care intervin.

Viceprimarul le-a oferit lucrătorilor care au lucrat toată noaptea cafea și i-a îndemnat să acționeze în așa fel încât luni dimineața situația să reintre în normal, iar traficul să fie reluat în zonă.

„ACET trebuie să rezolve cât mai rapid avaria”, a spus Harșovschi.

El le-a recomandat sucevenilor să evite pe cât posibil să circule prin zona respectivă întrucât pe perioada intervenției traficul se desfășoară pe un singur fir.


Intră acum și în grupul de