Bautura i-a dat idei unui barbat din Dumbraveni. Vezi pentru ce l-au retinut politistii suceveni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 45 de ani din localitatea Dumbrăveni, judeţul Suceava, a ajuns în arestul poliţiei, după ce a fost surprins în timp ce încerca să dea o spargere.

Potrivit IPJ Suceava, totul s-a petrecut duminică noapte, în jurul orelor 22:00, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul reşedinţă de judeţ. Aici o persoană de sex masculin a spart geamul de la balconul unui apartament situat la parterul blocului şi încerca să intre în imobil când a auzit sirenele maşinilor de poliţie.

În scurt timp, mai multe patrule de siguranţă publică chemate în ajutor la faţa locului l-au prins pe autor în apropierea blocului. Luat la întrebări, bărbatul a recunoscut că toată duminica a băut în mai multe locuri din municipiul Suceava, iar în jurul orelor 22:00, când se afla în spatele unui bloc într-o zonă neiluminată i-a venit ideea să intre într-unul din apartamentele aflate la parter pentru a sustrage bunurile pe care le găsea.

„Autorul a spart unul dintre geamurile de la balconul unui apartament, iar când a încercat să pătrundă în interior, şi-a dat seama că a fost observat de un locatar, fapt pentru care a încercat să se ascundă în gardul viu, loc unde a fost găsit şi reţinut de poliţiști”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

În baza probelor administrate, în cauză s-a dispus începerea urmăriri penale pentru comiterea tentativei la infracţiunea de furt calificat, luându-se măsura reținerii acestuia pe timp de 24 ore, iar apoi bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de