Au distrus tot in localul in care au baut pana dimineata


Intră acum și în grupul de

Patru bărbaţi din comuna Brodina, judeţul Suceava, se află în atenţia poliţiştilor, după ce marţi dimineaţă, bine încălziţi de aburii alcoolului consumat au distrus tot ce au întâlnit în cale în localul în care se aflau.

Conform cercetărilor efectuate de organele de ordine, totul s-a petrecut la un local cu program de noapte de pe strada Calea Cernăuţi de pe raza municipiului Rădăuţi, judeţul Suceava, unde cei patru, cu vârste cuprinse între 23 şi 37 de ani, au petrecut mai bine de două ore alături de paharele cu alcool, dar la plecare, în jurul orei 05:00, s-au pus pe distrugeri.

În calea acestora s-a nimerit să fie şi un alt consumator de 60 de ani din Rădăuţi, pe care doi dintre tineri l-au lovit cu pumnii în zona feţei, iar la ieşirea din restaurant petrecăreţii au hotărât că ar fi bine să spargă şi geamul termopan de la uşa de acces în local, după care s-au făcut nevăzuţi. Poliţiştii chemaţi în ajutor de către barmanul societăţii au reuşit să-i găsească în scurt timp pe cei patru care acum sunt cercetaţi pentru „ultraj contra bunelor moravuri”, „distrugere” şi „lovire”.


Intră acum și în grupul de