Barbat din Straja (Suceava), retinut de politistii de frontiera pentru trafic cu tigari


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au reuşit pe parcursul zilei de luni să prindă un traficant de ţigări chiar în momentul în care se pregăteau să facă uz de armamentul din dotare.

Totul s-a întâmplat în timp ce poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina executau o misiune specifică şi au observat în apropierea graniţei de stat o persoană care se deplasa dinspre Ucraina spre interiorul României, transportând în spate un colet voluminos.

“Persoana în cauză a fost somată prin voce de către poliţiştii de frontieră reuşindu-se astfel reţinerea numitului C. Gheorghe, în vârstă de 43 de ani, domiciliat în localitatea Straja, care transporta un număr de 500 de pachete de ţigări marca Doina, de provenienţă Republica Moldova”, a declarat comisar Ilie Poroch-Seriţan, purtător de cuvânt în cadrul IJPF Suceava.

Poliţiştii de frontieră au întocmit bărbatului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă, acte ce urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, iar întreaga cantitate de ţigări în valoare de 3.500 lei a fost reţinută în vederea confiscării.


Intră acum și în grupul de