Tenis: Peste 60 de participanti la Cupa „BCR Tenis Partener” de la Suceava


Intră acum și în grupul de

Timp de trei zile, la Suceava s-a desfăşurat Cupa „BCR Tenis Partener”, competiţie care în această ediţie a purtat denumirea de Cupa „Adidas Body Care”. La acest turneu organizat de către BCR România, Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului Suceava, CSM Suceava şi clubul „Select” au participat peste 60 de jucători care au evoluat pe două nivele de performanţă la simplu şi pe un nivel de performanţă la dublu.

La nivelul VI, la simplu, pe primul loc în clasamentul final s-a clasat Ştefan Hunceac, secondat de tatăl său Ilie Hunceac şi de Cătălin Buzdugă şi Dumitru Negru. De remarcat că învingătorul are 15 ani, în timp ce ocupantul locului III, fostul jucător de rugby Mitică Negru este trecut de 50.

La nivelul VII, tot în proba de simplu, câştigător a fost Florin Dumbravă, pe locul doi situându-se Costel Chelaru, iar pe trei Ciprian Nistor din Rădăuţi şi Bogdan Marasin din Suceava.

Proba de dublu, la nivelul VII, a revenit cuplului Cosmin Pantelimon – Adrian Cornea din Paşcani s-au impus în finala cu Nicolai Iliuţ – Constantin Bălan din Vicov.
Cei care s-au clasat pe primele trei locuri au fost recompensaţi de organizatori cu premii constând în echipament sportiv marca „Adidas”.


Intră acum și în grupul de