Peste 20 de permise retinute de politistii suceveni in doar doua zile. Afla aici de ce si-au pierdut soferii carnetele de conducere


Intră acum și în grupul de

Doar două zile de controale pe principalele artere de circulaţie din judeţul Suceava au fost de ajuns pentru ca poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier să se umple de permise reţinute de la şoferii suceveni.

Conform unui comunicat de presă remis redacţiei noastre de către IPJ Suceava, „acţiunea a fost organizată şi desfăşurată pe linia depistării şi sancţionării participanţilor la trafic care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice” pe parcursul zilelor de weekend.

Rezultatele nu au întârziat să apară astfel că au fost constatate nu mai puţin de 10 infracţiuni, iar 21 de şoferi au rămas fără permisele de conducere pe care le-au confiscat poliţiştii pentru consum de băuturi alcoolice, depăşire interzisă sau alte fapte penale. Totodată, au fost ridicate şi şase certificate de înmatriculare.

Astfel după două zile de controale, numărul sancţiunilor aplicate se ridică la 352, iar valoarea lor totală depăşeşte suma de 54.000 de lei.


Intră acum și în grupul de