Biblioteca Bucovinei lansează proiectul „O carte în dar” pentru copiii defavorizați


Intră acum și în grupul de

Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” se implică în comunitate prin intermediul proiectului său „O carte în dar”. În cadrul Săptămânii Naționale a Bibliotecilor, Secția de artă și informare audio-vizuală își propune să aducă bucurie în inimile copiilor defavorizați sau instituționalizați prin donarea de cărți.

Inițiativa încurajează sucevenii să ofere cărți noi sau în stare foarte bună, adresate copiilor din ciclul primar și gimnazial. De la atlase geografice la cărți de povești sau de cultură generală, fiecare donație se va transforma într-un cadou special pentru micuții care merită oportunitatea de a explora lumea minunată a cărților.

Pentru a contribui la acest proiect sucevenuu sunt invitați să aducă cărțile la Secția de artă și informare audio-vizuală a Bibliotecii Bucovinei „I. G. Sbiera” din Suceava, situată la etajul I al corpului A din sediul central al bibliotecii, pe strada Mitropoliei nr. 4, în intervalul 24 aprilie – 31 mai 2024.

Prin această inițiativă, comunitatea suceveană demonstrează încă o dată că cititul nu este doar o activitate solitară, ci și un mod de a oferi speranță și bucurie celor mai vulnerabili membri ai societății.

Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” mulțumește anticipat tuturor celor care se alătură acestui demers umanitar.


Intră acum și în grupul de