Prefectura Suceava anunță măsuri pentru perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale mai ales că se preconizează sosirea unui număr crescut de turiști pe raza județului


Intră acum și în grupul de

Colegiul Prefectural Suceava s-a întrunit, miercuri,  în cadrul ședinței fiind abordate chestiuni importante pentru asigurarea siguranței publice în perioada Sărbătorilor Pascale.

Printre subiectele de pe ordinea de zi s-au numărat măsurile în domeniul siguranţei alimentare și cele referitoare la ordinea publică și siguranţa populaţiei în timpul sărbătorilor pascale. Reprezentanți ai mai multor instituții, printre care Direcţia Sanitară Veterinară și pentru Siguranţa Alimentelor Suceava, Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Suceava, Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Suceava, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” și Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava, au prezentat informări și au propus măsuri de intervenție.

În contextul apropiatei minivacanțe prilejuite de Ziua de 1 Mai și Sărbătorile Pascale, instituțiile implicate au convenit să intensifice activitățile de verificare, control și îndrumare. Scopul principal este menținerea unui climat de ordine și liniște publică, prevenirea situațiilor de urgență și asigurarea sănătății și siguranței cetățenilor.

Având în vedere și afluxul mare de turiști în județul Suceava, autoritățile sunt hotărâte să acționeze prompt și eficient pentru a preîntâmpina orice incidente care ar putea amenința bunurile și viața oamenilor sau ar afecta interesele legitime ale consumatorilor.


Intră acum și în grupul de