Replică din PNL pentru Gheorghe Șoldan: Când nu face poze cu proiecte care vin spre Suceava prin implicarea lui Gheorghe Flutur, se plimbă prin județ „cu pălăvrăgeala”


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PNL al CJ Suceava, Niculai Barbă, a respins, miercuri, acuzele deputatului PSD Gheorghe Șoldan privind nemodernizarea a sute de kilometri de drumuri județene, arătând că parlamentarul social-democrat sucevean, candidat la funcția de președinte al CJ Suceava este doar cu pălăvrăgeala.

„Din nou în scenă, același penibil actor pentru alegerile locale, Gheorghe Șoldan, care atunci când nu face poze cu proiecte care vin spre Suceava prin implicarea lui Gheorghe Flutur și a primăriilor din județ, se plimbă prin județ repetând spre un jenant monolog ,,nu s-a făcut nimic, nu s-a făcut nimic”, pe un ton care-i trădează evidența pe care tocmai o trăise cu propria privire, înainte de a se opri”, a arătat Barbă.

El spus că ar fi bărbătește și desigur corect ca acesta să vorbească despre ce a nu au făcut predecesorii lui politici, dar că este convins că în lipsa acestei campanii, domnul Șoldan nici nu și-ar fi pus în gând să pășească prin toate locurile unde, doar în acest an și în  ultima perioadă, s-au modernizat drumuri județene și se va mai putea întâlni desigur și în zilele următoare cu lucrări acolo unde mai sunt tronsoane de modernizat pe drumurile județene.

„La Baia, a văzut, cred, drumul modernizat de CJ Suceava în toamna anului trecut, care face legătura cu Municipiul Fălticeni, drum pe care s-a turnat covor asfaltic. La Vadu Moldovei, în Dumbravița, s-a turnat covor asfaltic, la Roșcani s-a turnat covor asfaltic în aceste zile, în Horodniceni, în Șaru Dornei, la Satu Mare, Grănicești, Forăști, Manolea, la Brodina se lucrează la modernizarea drumurilor. Se lucrează intens la Liteni-Moara, la Stroiești, la Todirești, la Ipotești, la Bosanci, la Udești, la Liteni, la Dolhasca. La Stulpicani și în multe alte locuri urmează, așa cum se face în fiecare an, unde este nevoie, să se execute lucrări de plombare”, a explicat Barbă.

„Domnule Șoldan, dacă totuși chiar vă pasă cât de cât de acest județ, nu puteți ignora cu atâta lejeritate că în acest județ s-a făcut și se face, nu puteți nici măcar dumneavoastră să nu vedeți eforturile făcute de administrația liberală, căci în județ a atras miliarde de euro în ultimii ani”, a continuat Barbă care spune că a constatat că pentru parlamentarul social-democrat vorbele goale sunt politica pe care o face.

„Greșit! Cred că până și politica, oricine ar face-o, este cu și despre lucruri concrete. Ar trebui să nu vă ascundeți că sunteți la guvernare, ori a fi la guvernare nu este doar despre ședințe foto. Recent, ați găsit Cazinoul de la Vatra Dornei deschis și ați bifat și acolo cu pozatul. Nu prea aveți vreun merit, cred că știți. Este Meritul Bisericii, cu sprijinul administrației județene”, a mai spus Barbă.

El i-a transmis deputatului în final că sucevenii sunt oameni care înțeleg repede adevărul, știu cine a făcut și ce a făcut fiecare.

„Vor taxa impostura, demagogia și șmecheria. Respingem cu fermitate vorbele goale, neadevărurile pe care le proliferatați prin județ din dorința de a obține voturi. Noi, administrația liberală, am făcut ce trebuie în acest județ și suntem hotărâți să facem în continuare. Dumneavoastră, cu pălăvrăgeala. Mereu atât, și doar atât!”, a mai spus Niculai Barbă.


Intră acum și în grupul de