Doi polițiști aflați în timpul liber, la cumpărături, au prins și imobilizat un hoț în zona comercială a Sucevei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din municipiul Suceava este cercetat penal după ce a încercat să fure două bormașini dintr-un magazin de bricolaj din Suceava .

Potrivit datelor din anchetă, vineri seara, în jurul orei 19:00, polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin 112 de un agent de pază al unui magazin de bricolaj din zona comercială a municipiului Suceava că un tânăr a încercat să fure două bormașini DeWALT în valoare de 1678 lei.

În momentul în care tânărul a fost interceptat de agenții de pază, acesta a abandonat bunurile la intrarea magazinului, deplasându-se în fugă prin parcarea centrului comercial spre AMBRO Suceava.

Ulterior tânărul a fost intereceptat și imobilizat în proximitatea AMBRO Suceava, de șeful SPR Adâncata, inspectorul principal de poliție Dan Paul-Andrei și de un agent principal din cadrul SAS Suceava, Lucian Miclescu, aflați în timpul liber la cumpărăruri, până la sosirea organelor de poliție la fața locului.

Tânărul a spus că a încercat să sustragă două bormașini din incinta magazinului de bricolaj cu scopul de a le vinde.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj de ambulanță din cadrul UPU Suceava, întrucât suspectul acuza dureri la un picior ca urmare a imobilizării de către cei doi polițiști aflați în timpul liber, însă nu a fost preluat de către echipajul de ambulanță, acesta având doar o escoriație minoră, fără a avea nevoie de îngrijiri de specialitate.

Ulterior suspectul a fost condus la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde a recunoscut comiterea faptei, în cauză fiind întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Compartimentului Sisteme de Pază din cadrul Secției de Poliție Burdujeni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt.


Intră acum și în grupul de