Ginere injunghiat de concubinul soacrei


Intră acum și în grupul de

Agenţii Postului de Poliţie Dorneşti au fost chemaţi de urgenţă, duminică după-amiază, să aplaneze un scandal de proporţii izbucnit în casa unei femei din localitate.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au chemat Ambulanţa, după ce au găsit o persoană de 38 de ani din comuna Volovăţ, judeţul Suceava, plină de sânge, fiind înjunghiată în abdomen.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că, totul s-a petrecut în urma conflict spontan intrafamilial, iar victima, care este ginerele femeii ce a chemat în ajutor agenţii de ordine, a fost înjunghiat cu un cuțit de concubinul acesteia, P. Petru, de 60 ani din comuna Dorneşti, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde medicul de gardă i-a stabilit diagnosticul de „plagă înjunghiată flanc abdominal drept”. “În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, se mai precizează în comunicatul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de