Ginere injunghiat de concubinul soacrei

Agenţii Postului de Poliţie Dorneşti au fost chemaţi de urgenţă, duminică după-amiază, să aplaneze un scandal de proporţii izbucnit în casa unei femei din localitate.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au chemat Ambulanţa, după ce au găsit o persoană de 38 de ani din comuna Volovăţ, judeţul Suceava, plină de sânge, fiind înjunghiată în abdomen.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că, totul s-a petrecut în urma conflict spontan intrafamilial, iar victima, care este ginerele femeii ce a chemat în ajutor agenţii de ordine, a fost înjunghiat cu un cuțit de concubinul acesteia, P. Petru, de 60 ani din comuna Dorneşti, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde medicul de gardă i-a stabilit diagnosticul de „plagă înjunghiată flanc abdominal drept”. “În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, se mai precizează în comunicatul IPJ Suceava.