Un taxi a fost blocat in trafic la Ipotesti (Suceava), clientul din masina fiind talharit de trei persoane. Vezi aici de la ce a pornit conflictul


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Bosanci a fost tâlhărit de 2.000 de euro de trei persoane care au spart geamul taxiului în care se afla.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă al IPJ Suceava, totul s-a petrecut duminică, la primele ore ale dimineţii, pe raza localităţii Ipoteşti, unde bărbatul în vârstă de 29 de ani a ajuns cu ajutorul unui taxi, după ce pe parcursul zilei s-a întâlnit cu mai mulţi prieteni prin Suceava, fiind proaspăt întors din străinătate. La un moment dat însă, când a ajuns pe strada Ştefan cel Mare din Ipoteşti, o altă maşină a blocat taxiul, iar din autoturismul necunoscut au coborât trei persoane.

Simţind că ceva nu este în regulă conducătorul auto al taxiului a fugit de acolo, el fiind de altfel şi persoana care a anunţat poliţia.

“Cele trei persoane care au venit la autoturism, au încercat să-l deschidă, dar nu au putut, aşa că au spart geamul din dreapta faţă şi prin bătaie au deposedat-o pe victimă de 2.000 de euro”, a declarat Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt al IPJ Suceava, care a precizat că doi dintre autorii incidentului de pe raza localităţii Ipoteşti au fost identificaţi de către poliţişti după aproape o zi de căutări.

Conform datelor primite din partea Biroului relaţii cu presa din cadrul IPJ Suceava, este vorba despre doi tineri cu vârsta de 22 şi respectiv 29 de ani, ambii din municipiul reşedinţă de judeţ.

Aceştia au recunoscut în timpul anchetei că sunt printre cei care l-au atacat pe omul din taxiu dar neagă cu vehemenţă că ar fi pus mâna pe vreun ban şi că totul a fost pentru apărarea onoarei unei domnişoare jignite, în vârstă de 24 de ani din municipiul Suceava.

În timpul audierilor, agresorii au povestit poliţiştilor că duminică dimineaţă, victima, de 29 de ani, în timp ce se afla pe terasa unui local din municipiul Suceava, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a avut o altercaţie cu o fată de 24 ani, localnică, pe care a agresat-o fizic şi i-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare. În urma acestui conflict cei doi i-au solicitat bărbatului să-i ceară scuze, însă acesta a refuzat, după care s-a ridicat de la masă şi a plecat cu un taxi spre localitatea de domiciliu.

„Tinerii, au sunat un prieten şi au plecat împreună cu autoturismul acestuia în urmărirea maşinii taxi în care se afla bărbatul. Cei trei au interceptat taxiul pe raza localităţii Ipoteşti și pentru a o scoate pe victimă din autoturism, au spart un geam lateral după care i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele. Cei doi suspecți recunosc faptul că au distrus maşina taxi şi că l-au lovit pe om, însă declară că nu au căutat victima în buzunar pentru a-i lua vreun ban. Cei doi declară că atunci când au abandonat victima, aceasta avea ceasul, telefonul şi portmoneul asupra lui, precizând că motivul pentru care l-au urmărit şi l-au agresat este acela că a jignit-o și agresat-o fizic pe prietena lor”, a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate cu cei doi suspecți în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire şi alte violenţe şi distrugere, în vederea identificării celui de al treilea suspect şi stabilirii cu exactitate condiţiilor producerii evenimentului.


Intră acum și în grupul de