Autorii mai multor furturi din magazinele din judet, prinsi de politistii suceveni


Intră acum și în grupul de

Două tineri, autori ai mai multor furturi din magazine de pe raza judeţului Suceava prin metoda distragerii atenţiei vânzătorului, au fost identificaţi pe parcursul zilei de luni, după ce au încercat să dea o nouă lovitură la o societate comercială din Rădăuţi.

Cei doi şi-au încercat norocul luni, în jurul orelor 15:20, la o florărie situată pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Rădăuţi. Conform poliţiştilor, hoţii au încercat prin aceeaşi metodă să sustragă din sertarul tejghelei banii din încasări, însă nu au reuşit, după care au plecat cu un autoturism, ce a fost identificat, ulterior, pe raza comunei Marginea.

Procedând la legitimarea persoanelor din autovehicul, s-a stabilit că se numesc M. Maricel, de 23 ani şi A. Cătălin, de 24 ani, ambii din municipiul Botoşani. Conduşi la sediul poliţiei din Rădăuţi, cei doi au recunoscut fapta comisă şi de asemenea au recunoscut că înainte cu doar câteva minute au sustras şi un telefon mobil dintr-un magazin de profil din aceeaşi localitate.

Cercetările sunt continuate cu suspecţii în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt calificat” şi „tentativă la furt calificat”, după cum a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de