L-a bagat in spital incercand sa-l ajute


Intră acum și în grupul de

Un barbat de 52 de ani din localitatea Vicovu de Sus a ajuns pe patul de spital, după ce un consătean a încercat să-l ajute să ajungă cu căruţa proprietate, acasă.

Incidentul s-a petrecut luni în jurul orelor 13:35 când vecinul victimei a fost solicitat să tracteze faetonul victimei aflat pe islazul aparţinând administraţiei publice locale.

La un moment dat, drumul în pantă a determinat imposibilitatea controlării atelajului hipo care a prins viteză şi, conform datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, a trecut cu roata dreaptă spate peste omul care conducea faetonul pe jos şi care împidicându-se, a căzut.

„Victima a fost transportată la spital, fiind diagnosticată cu „contuzie toracică dreaptă şi umăr drept, fracturi costale multiple drepte (coastele 2,3,4 şi 5), infizem cutanat hemitoracic drept”, necesitând 20-21 zile de îngrijiri medicale, a rămas internată şi nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Mai mult, se pare că în urma incidentului nimeni nu va fi tras la răspundere deoarece evenimentul rutier nu a avut loc pe un drum public şi nu poate fi catalogat ca accident de circulaţie.


Intră acum și în grupul de