Un ied căzut într-o fântână la Spătărești a fost salvat de pompierii din Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Un ied care a căzut într-o fântână de pe raza localității Spătărești a fost salvat de pompierii din Fălticeni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, în Sâmbătă Mare, un ied pe care pompierii l-au botezat Corneluș a căzut într-o fântână în care a rămas două zile în condițiile în care zona departe de casă.

Cu puțină apă, dar adâncă de peste 10 metri, fântâna a devenit capcana în care Corneluș a rămas blocat timp de două zile, fără speranță de salvare. Norocul său a fost că puștiul vecinului l-a auzit și a alertat autoritățile.

Eroii zilei au fost cei de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni, care au intervenit rapid și cu pricepere pentru a-l salva pe micul Corneluș. Cu determinare și abilitate, salvatorii au coborât în fântână și l-au pregătit pentru a fi scos la suprafață.

Povestea, deși cu accente dramatice, s-a încheiat cu bine, iar Corneluș a fost salvat din pericolul adânc al fântânii. Eroii zilei s-au fotografiat alături de micuțul ieduț.

Maior Alin Găleată le-a transmis felicitări salvatorilor de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni pentru determinarea lor de a face față situațiilor dificile, inclusiv pentru salvarea vieții acestui animal.


Intră acum și în grupul de