Grav accident de munca la Molid, judetul Suceava. Vezi aici ce s-a intamplat in curtea societatii comerciale


Intră acum și în grupul de

Sirena ambulanţei a răsunat strident şi prelung marti la ora 11:30 până când autoutilitara şi-a croit drum prin traficul rutier pentru a ajunge la sediul unei societăţi comerciale din localitatea Molid, comuna Vama, judeţul Suceava.

Echipajul sanitar a fost chemat de urgenţă, după ce în curtea unităţii economice, a avut loc un grav accident de muncă.

Cercetările efectuate de poliţiştii sosiţi şi ei la faţa locului au stabilit că victima este un bărbat de 32 de ani, conducător auto angajat în cadrul firmei. Incidentul s-a petrecut când acesta a vrut să schimbe roata stânga faţă a autocamionului pe care îşi derula activitatea.

„Din cauza faptului că a montat defectuos cricul sub puntea din faţă, în vederea ridicării cabinei, acesta a cedat, iar cabina a căzut până la nivelul genţii din partea stânga faţă a roţii ce era pe pană, conducătorul auto fiind prins dedesubt”, a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, din cadrul IPJ Suceava.

Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Câmpulung Moldovenesc în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior fiind transferată la Spitalul Judeţean Suceava, fiind internată cu „contuzie forte de bazin cu fractură ischio-pubiană şi ruptură de uretră”.

Cercetările sunt continuate sub aspectul producerii unui accident de muncă.


Intră acum și în grupul de