Un copil de 12 ani a ajuns la spital cu arsuri, dupa ce s-a jucat pe un santier


Intră acum și în grupul de

Un băieţel de doar 12 ani a ajuns de la joacă direct pe patul de spital cu arsuri de gradul II şi III pe membre şi abdomen.

Totul s-a întâmplat marţi în jurul orei 11:00 când agenţii Postului de Poliţie Calafindeşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe imaşul din localitate, situat în spatele Primăriei, a fost accidentat un copil.

Cercetările au stabilit că incidentul s-a petrecut pe şantierul ce aparţine unei societăţi comerciale din Suceava şi unde se construieşte o bază sportivă. Lăsat nesupravegheat, minorul a pătruns pe şantier şi se juca cu un băţ într-un foc aprins de muncitori.

La un moment dat, pe şantier a ajuns o autoutilitară, al cărei şofer, în vârstă de 54 de ani, a efectuat o manevră de mers înapoi şi l-a lovit pe minor care se afla în poziţia şezut. Băiatul a căzut în focul din faţa sa şi a suferit arsuri pe membre şi abdomen.

Minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu „arsuri gradul II și III pe picioare, palme şi abdomen”.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de