Doua echipe de fotbal se lupta pentru a castiga atentia Consiliului Local Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Două echipe locale de fotbal se vor lupta în sezonul 2011-2012, de la egal la egal, pentru a câştiga în final nu doar un loc cât mai bun în clasament, ci mai ales atenţia Consiliului Local Suceava, care va decide ce formaţie sportivă va susţine în vederea promovării într-o ligă fotbalistică superioară.

Conform datelor oferite de şeful administraţiei sucevene, Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, este vorba despre echipa Rapid Suceava, din Divizia C şi Sporting Suceava, formaţie nou promovată în cea de-a treia ligă valorică din fotbalul românesc.

„Chiar dacă nu m-am mai implicat personal în ultima perioadă în destinele fotbalului sucevean, cred că prin noua promovare se creează şanse mult mai mari ca oraşul să aibă din nou o echipă în liga a doua în sezonul următor. Va fi în primul rând o competiţie între cele două echipe sucevene, iar în funcţie de rezultatele fiecăreia, se va lua o decizie din partea Consiliului Local cu privire la care formaţie va fi sprijinită în lupta pentru promovare”, a declarat Ion Lungu.

În momentul de faţă, ambele cluburi se bucură de finanţare din partea bugetului local.

La fel ca şi Rapid Suceava, Sporting Suceava a primit şi ea acceptul din partea conducerii municipalităţii ca meciurile din sezonul 2011-2012 pe care urmează să le dispute acasă să fie susţinute pe stadionul Areni.


Intră acum și în grupul de