Ovidiu Milici: „Azi sunt trei ani de cand Flutur si PDL au preluat conducerea judetului. Nu e moment de sarbatoare. E moment de comemorare”


Intră acum și în grupul de

Conferinţă de presă la sediul PSD Suceava

Ovidiu Milici, vicepreşedinte al PSD Suceava

TEXT LIVE

“Singurele realizări ale conducerii PDL au fost tăiatul panglicii de la lucrările începute de PSD şi Gavril Mîrza. Dacă ar avea bun simţ cei din PDL, ar recunoaşte asta.

Flutur şi maşina lui de vot din CJ au marcat trei ani printr-o ruşine. Au blocat dreptul sucevenilor de a spune dacă sunt pentru desfiinţarea judeţului. Vom face o şedinţă şi vom avea ca punct special indentificarea unei soluţii de a ajunge să facem referendum în judeţ. Nu contestăm reorganizarea, ci momentul.

De ce nu păstrează Băsescu şi judeţul Suceava, dacă tot e de acord cu Harghita şi Covasna. Nu înţeleg unde e mai multă demagogie. Lui Flutur îi e frică.

Pentru Flutur, Boc şi Udrea există doar proiecte PDL, primari PDL şi doar viziuni PDL. România e a românilor. Nu este şi nu va fi a PDL.

Facem un apel la preşedintele CJ şi prim-vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, rugându-l să intervină personal şi să rezolve problema centurii ocolitoare a Sucevei. El a tot inaugurat câte o bucată de centură de centură. Acum când sunt probleme la Şcheia, se ascunde.

Considerăm că printr-o HG, nedreptatea pentru cei din Şcheia poate fi reparată. Nu e demers politicianist. E o investiţie de care vor beneficia mii de suceveni”.


Intră acum și în grupul de