Trei sportivi suceveni vor participa la Campionatele Mondiale de Atletism pentru cadeti. Afla cine te reprezinta la Lille-Franta


Intră acum și în grupul de

Sportivii suceveni Bogdan Macovei, Iulian Romaş şi Iuliana Chelaru fac parte din lotul naţional cu care Romania va participa la Campionatele Mondiale de Atletism rezervate cadetilor, competiţie programată în perioada 6-10 iulie, la Lille.

Bogdan Macovei (CSM Suceava) este recent medaliat cu aur în probele de 800 de metri şi 1.500 de metri la Campionatele Naţionale de juniori II şi este pregătit de antrenoarea Elena Erzilia Ţâmpău, Mihai Iulian Romaş (LPS Suceava) este medaliat cu argint la Naţionale şi este pregătit de profesorul Iustin Tătărău. Cei doi vor alerga ăn cursa de 800 de metri.

Iuliana Chelaru (LPS Suceava) sportivă pregătită de antrenorul emerit Toader Flămând, dublu medaliată şi ea la Campionatele Naţionale de juniori II, aur la 800 de metri şi argint la 1.500 va lua startul în aceleaşi probe şi la Campionatele Mondiale din Franţa.

Romania va deplasa la Campionatele Mondiale de Atletism pentru cadeţi de la Lille o delegaţie formată din 35 de sportivi.


Intră acum și în grupul de